Tüzép Zamárdi

fejlecjobb

Leírás

CERESIT IN 25

Univerzális beltéri kézi glettanyag.

A Henkel alkalmazkodva az igényekhez kifejlesztette a CERESIT IN 25 Cereglett Univerzális beltéri kézi glettanyagot, amely 0-10 mm-ig alkalmazható falfelületek és mennyezetek simítására és kiegyenlítésére egy rétegben.

Erős tapadás és nagy korai szilárdság jellemzi. Kb. 1 óra elteltével újabb réteg hordható fel a már javított felületre. Repedésmentesen köt. Matt fehér színŰ, szilárdulás után nem porzik, de mégis jól csiszolható.

Diszperziós vagy szerves oldószer alapú festékekkel átfesthető. Csak beltérben, száraz helyen használható (gipsz kötőanyagú).

 Az IN 25 Cereglettet tiszta, hideg vízbe kell önteni, majd fúrógépbe fogott keverőszárral csomómentes, homogén masszává kell keverni. 3-5 perc múlva ismét keverjük át. A bekevert anyagot rozsdamentes szerszámmal hordjuk fel majd simítsuk el.
A CERESIT IN 25 Cereglett dekorációs falbevonat kialakítását is lehetővé teszi. A még lágy glettanyagba a simítószerszámmal vagy spaklival kialakítható a kívánt mintázat, majd szilárdulás után a lealapozott felület lazúrfestékkel átfesthető.

Bramac Betoncserép, tetőcserép, tetőrendszer-elemek

Austrotherm hőszigetelő anyagok – hogy ne futkosson a házán a hideg!

A TONDACH® számos megoldást kínál mind az új építők, mind a tetőfelújítók számára.

Az YTONG megteremti otthona egészséges lakóklímáját, egyben környezete védelméről is gondoskodik.

Információkat kaphat a VELUX csoport által kínált összes tetőtéri ablakról, hőszigetelt felülvilágító kupoláról, fénycsatornáról...

Weber hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, csemperagasztók, fugázóanyagok, felújító rendszerek, vízszigetelő rendszerek gyártása.