Tüzép Zamárdi

fejlecjobb

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy 2015. január 1-jétől érvénybe lép az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 142.§-a 1. bekezdés 6/B szerinti fordított adózás alkalmazása az acéláruk kereskedelmében, mely az általunk forgalmazott vasanyagok nagy részét is érinti.

A fenti törvény értelmében 2015.01.01-jét követő teljesítéskor az áfa összegét már nem a számla kibocsátójának kell felszámítani, és bevallani, hanem a számla befogadójának.

Fordított adózás alkalmazható: ha belföldön nyilvántartásba vett adóalanyisággal rendelkezik, és nincsen az Áfa tv.-ben szabályozott olyan jogállása, amelynek alapján az általános forgalmi adó fizetése ne lenne követelhető.

Cégek és egyéni vállakozók vásárlása esetén 0%-os áfa tartalmú számlát állítunk ki amennyiben a törvényi előírásoknak megfelel a cég ill. vállalkozó, és az alábbi nyilatkozatot, eredeti példányban hiánytalanul kitöltve, aláírva, bélyegezve eljuttatja Cégünkhöz a vásárlás előtt. A nyilatkozatot csak aláírásra jogosult személy tehet ezért aláírási címpéldány másolata is szükséges.

A Fordított adózáshoz tartozó nyilatkozatot e-mailben elküldjük Önnek, melyet aláírva, lepecsételve tudjuk csak elfogadni!

Bramac Betoncserép, tetőcserép, tetőrendszer-elemek

Austrotherm hőszigetelő anyagok – hogy ne futkosson a házán a hideg!

A TONDACH® számos megoldást kínál mind az új építők, mind a tetőfelújítók számára.

Az YTONG megteremti otthona egészséges lakóklímáját, egyben környezete védelméről is gondoskodik.

Információkat kaphat a VELUX csoport által kínált összes tetőtéri ablakról, hőszigetelt felülvilágító kupoláról, fénycsatornáról...

Weber hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, csemperagasztók, fugázóanyagok, felújító rendszerek, vízszigetelő rendszerek gyártása.